ВАЛЕНГЕР ЕООД - ВСИЧКО ЗА ВАШИЯТ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ
Вход за клиенти    Име: Парола:
Имате (0) продукт/а в количката. Виж количката
 

Партньор

> <
ГРИЗАЧИ
DAJANA Country mix Rabbit / заек /. Произход : DAJANA Чехия


* за да направите поръчка, моля регистрирайте се или влезте с потребителското си име и парола.
Реф. № Продукт
DP404J DAJANA Country mix Rabbit / заек / 500 g.

Пълноценна  храна за заек.

Аз знам с какво храня. Разглеждайки храната COUNTRY MIX  ще разберете какво давате на вашия любимец и можете да бъдете сигурни, че това е най-доброто за него. Първокласно сено от планински ливади  с ароматни ливадни треви, люцерна, ехинацея, рожков, шипка. Храната се състои от подбрани култури , които са естествената храна на вашия любимец. Укрепва имунитета, има положителен ефект върху  храносмилателната система и спомага за заточване на зъбите.

Вашият заек не може  да ви каже, но ние бихме искали да го направим вместо него. Висококалоричните гранули, състоящи се от зърна, глутен, изкуствени ароматизатори, подсладени плодове, ядки, слънчоглед и други закуски (сладки или мазни) са напълно неподходящи за този вид животни като основна храна. Тези продукти скъсяват живота на заека почти наполовина. Прочетете "Писмото от Заека" на  сайта www.countrymix.cz и веднага ще разберете, защо трябва да го храните  с храната COUNTRY MIX .

Състав: ливадно сено, люцерна, царевица, овес, зеленчуков микс, ехинацея, рожков плод, шипка, розмарин, ябълка.

Начин на хранене : Заредете достатъчно храна в зависимост  от големината на заека. Погрижете се купичката му винаги да бъде пълна.

Copyright © 2009 Valenger.com