ВАЛЕНГЕР ЕООД - ВСИЧКО ЗА ВАШИЯТ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ
Вход за клиенти    Име: Парола:
Имате (0) продукт/а в количката. Виж количката
 

Партньор

> <
КОТКИ
BANTERS STERILIZIED FISH & RICE ADULT CATS. Произход : VISAN Испания
Реф. № Продукт
BANTERS STERILIZIED FISH & RICE ADULT CATS 2 kg.
BANTERS STERILIZIED FISH & RICE ADULT CATS 8 kg.
Visan е производител на сухи гранулирани храни за домашни любимци от няколко десетилетия. През 2011 година е въведена в експлоатация най-добрата технология в Европа, която използва най-модерните методи за производство на храна за домашни любимци. Всички наши доставчици са официално одобрени и работят с нас от десетилетия. Ние използваме висококачествени и природни компоненти от местни доставчици. Прясната риба идва от Атлантическият океан и Бискайският залив. Прясното месо идва от избрани Испански ферми. Цялото количество прясно месо и риба използвани от нашата компания идват от компании, които доставят храна за човешка консумация. Високият клас храна за домашни любимци не може да бъдe приготвена без високо технологична кухня. Ние имаме уникална система, която използва прясно месо (не замразено) в процеса на приготвяне. Гранулите се приготвят използвайки нискотемпературен производствен процес като по този начин се възпрепятства денатурацията на различните съставки, които са чувствителни към високи температури. Ние разработваме наши собствени естествени аромати, които придават на продуктите уникален, изцяло натурален вкус.
Създадохме BANTERS ( преди OPTIMA ), приспособявайки я към физиологичните изисквания определени от възрастта и вида на домашния любимец. За разлика от други производители, чиито хранителни стойности са еднакви в различните продукти, нашите продукти са приспособени според това дали домашния любимец е едър или дребен, подрастващ или израснал и към специфичните му нужди. Всичките ни продукти са приготвени в нашата високо технологична кухня. Цялото съоръжение е проектирано да усъвършенства продуктите с високо съдържание на прясно месо, които са най-подходящи за домашния любимец. Тези храни са получени по естествен път. В нашата високо технологична кухня месото се готви в неговия собствен сос . После се оставя да почива за да запази изцяло хранителните си стойности във всяка една гранула.
Уникалната система (F.M.I.S.) позволява използването на свежо месо в процеса на приготвяне на храната, като могат да се включат до 50% пресни съставки във формула. Тази система е напълно компютъризирана. Приготвянето на храната се извършва в две фази. Подготовка и същинско готвене. Процесите наподобяват начина, по който се приготвя домашната храна. Всичките съставки, които се използват са 100% натурални. Нашите продукти не съдържат изкуствени аромати, консерванти и оцветители.

Copyright © 2009 Valenger.com